Magiske dråber fra Aveda

Hvis du oplever problemer med urenheder i ansigtet under stressede perioder, eller er du nogle få dage fra at skulle til den helt store middagsfest, så fortvivl ikke.

Serien “Botanical Kinetics” fra Amerikanske Aveda, der er ejet af Estée Lauder har lavet et kanon produkt uden alkohol og parabener. Det bedste fra serien er efter min mening klart deres skintonic. Den hjælper virkelig og man kan mærke forskellen med det samme. Så benytter du denne skintonic 3-5 dage før det “daten” samtidig med at du ikke drikker andet end masser af vand- så er du SAFE..!

Et helt afgørende element efter at have brugt skintonics generelt er den creme du vælger at bruge efterfølgende. Bruger du en fed creme eller en bodylotion så vil dette lægge et tykt fedtlag, som ikke absoberes af huden. Din ansigtshud er meget tynd især i T-zonen (over begge øjenbryn og ned langs næseryggen). Det er derfor oftest her man ikke vil “glinse”. Derfor skal du benytte en ansigtscreme der er meget tynd og meget let – uden voldsomme mængder af olier eller fedtstof. Prøv evt. den creme du overvejer at bruge på indersiden af dit håndled.

Fidusen med denne skintonic fra Aveda er, at man faktisk efter min vurdering ikke behøver en ansigtscreme efterfølgende, ikke om sommeren. Men om vinteren kan man med fordel benytte deres lotion fra samme serie. Fungerer perfekt.

Prisen er varierende, men ligger på ca. 180 – 220kr for 150.ml 

(Bruger du den hver dag, så holder den ca. 2 mdr.)

Denne er uden tvivl den bedste skintonic jeg har prøvet til dags dato!

Billede