Nike Air Max 01 – Cyber/Cyber

Nike Air Max 01 er en gammel kending der for alvor satte Nike i centrum for nye sneakers. Det er hverken en high-top, laceup, trainer eller løbesko. Men det beskrives efter min holdning bedst som bare “Nike Air Max”. Jeg købte for nylig Nike Air Max 01 – Cyber/Cyber. En noget sprælsk version, da farven er super provokerende for sarte øjne 🙂

Men jeg synes bestemt der var noget super fedt over dem. De er meget specielle og var på få dage totalt udsolgt på diverse sites, og var derfor ikke til at komme i nærheden af. Men efter flere dages søgen på nettet fandt jeg endelig et site fra UK som havde dem.

www.urbanindustry.co.uk

Jeg behøver vel ikke at nævne, at de er yderst overfølsomme overfor brug, hahaha! Farven er vildt cool, men ja… de bliver hurtigt beskidte og det ser ikke så fedt ud på sådan et par kicks som de her… Den gode nyhed er dog at pletter er nemme at få af den type canvas de lavet af.

Men pas på dem og mix dem med et flabet street-look, så sidder de seriøst lige i skabet!

Pris: 900,00kr

Nike Air Max 01 – Med skinny jeans fra Cheap Monday