YVES SAINT LAURENT skifter navn til SAINT LAURENT PARIS

Det skal ikke være nogen hemmelighed at mit yndlings sneaker mærke for hvad angår high-tops og mids, klart er YSL. Det piner mig at det desværre er blevet besluttet af det franske modehus at deres navn fra efteråret 2012 ændres til Saint Laurent Paris.

Jeg har alle dage været helt vild med deres Malibu sneaker. Den er bare top of the pile by a mile… intet slår den. Efter min mening er Loubs super fede, men Louboutin når efter min egen personlige holdning slet ikke det niveau YSL indtil videre har ramt med deres Malibu sneaker. 

Jeg har selv Malibu sneakeren i hjorteskin (blå) som er en forholdsvis lav high-top. Denne sneaker har jeg brugt et hav af gange og kvaliteten er helt i top. Det er bare en sko der holder til alt, og fortsætter med at være pæn. Derudover har jeg deres Jackboat sneaker, som kun blev udgivet i to forskellige farver – grå/sort og blå/sort. Jackboat er også en super dope sneaker, som bestemt er på niveau med Malibu mht. kvalitet. 

Det lidt sure ved YSL sneakers er at de jo koster en krig… men jeg må så til gengæld sige, at de også holder i mange år! Så de er bestemt pengene værd i sidste ende, da deres levetid er lig med 8 par All Stars…

For at runde posten af har jeg sat et billede ind af deres Malibu sneaker i Leopard look, som er yderst populær og udsolgt på deres side. Dog kan den købes hos andre forhandlere på nettet. Husk at se om siden er udenfor EU, for er den det skal du lægge ca.50% af prisen oven i, hvilket udgør importgebyr og toldafgift til DK.

God fornøjelse! 🙂

Billede

Billede

 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/7856869/?claim=9d92qcq767t”>Follow my blog with Bloglovin</a>