Nike Roshe Run, Pre-workout sko…

Nu kan jeg ikke trække den længere, selvom jeg synes Nikes Roshe Run er super sprød, er det ikke ligefrem en HELT ny dille at gå i Roshe Run, eller er det…? 🙂 

I mine øjne er Roshe Run super cool. Dog er det ikke traineren, som får folk til at vende deres hoveder på gaden. Men det behøver det heller ikke altid at være, og derfor er Roshe Run en super cool sko til hverdagene i jeans eller sweatpants. Roshe Run kan købes et hav af steder online, dog er Nikes hjemmeside, som bekendt en snegl til at release deres nye sko og selve udbuddet er aldrig stort hos dem selv, men derimod hos deres forhandlere. En side der altid er god er http://www.caliroots.com. De har altid et stort udvalg af diverse fede brands og diverse limited edition sneakers, som kan være svære at støve op andre steder fra. Så “Cali” er klart en side worth keeping..!

Nåh, men nok om det…hvor kom vi fra….nåååårh ja, Roshe Run..

Altså jeg bruger selv mine Roshe Run til hverdag, på arbejdet og i skolen. Aldrig byen, eller til fester. Simpelthen fordi en Roshe Run ikke er fest-skoen eller den “outfittet” rettes efter. Roshe Run retter derfor efter min mening “ind til højre” og lader resten af ens kluns diktere om de skal på eller ej… 🙂

Mit tip er klart: ,, Skal du have den fulde effekt ud af hvad en Roshe Run indebærer “lugter af” eller “udfolder sig bedst”, så er det i mine øjne klart sammen med et par sweatpants i matchende farve, en varsity college jakke og et par RayBan Wayfarer. Finden er at smøre sine sweatpants op til ca. 4cm under knæet, sådan så selve skoen får frit spil. OG HUSK “NO-SHOW” stømper. IKKE det der med puma tennissokken der ligner en fodboldstrømpe som sidder hvor de ligeglade cyklister elsker deres sokker sidder så de ikke får olie på deres Dockers bukser…! HUSK DET 🙂