Stars and Stripes – 2012

Så er der for alvor kommet gang igen i stars and stripes. Hvorfor det er blevet hyped at gå i det amerikanske flags stjerner og striber vides ikke helt…dog er der ingen tvivl om at det KAN se ret fedt ud, hvis man vælger de rigtige ting at matche dem med… Fidusen med stars and stripes er, at man ikke skal overdosere det. Altså, lad være med at tage både en tshirt, jakke og sneakers på med stars and stripes. Det bliver for meget, og folk vil sikkert tænke: ,,Ahhhh – ro på Captain America…!”

Men her er mine “for-nyligt-indkøbte” stars and stripes vintage Converse… De er super svære at få fingre i, derfor jeg lige poster dem så I kan sidde derude og måbe… 😀 – Dem af jer der skulle få lyst til det… 🙂 Til alle jer andre, så kommer der en post med noget andet om lidt 😉

/Kaspar