Mulberry Medium Clipper meets Tiger..!

Har længe ventet på nye farver af Mulberry Clipperen.
Jeg har selv én i sort, men ville helst have haft én i army-grøn…men den er desværre udgået..
Synes selv clipperen er en klassisk Mulberry taske man som mand roligt kan gå med. Faktisk synes jeg kun det er clipper og henry-serien der er dope…de andre serier er lidt for kedelige og underlige i mine øjne… Henry Backpacken er jeg helt vild med..! Synes den er vildt old-school flabet og den er nok mit bedste bud på et alternativ til MCM Backpacken som er VILDT HYPED her i 2012… -og jeg ville LANGT hellere have en Henry Backpack fra Mulberry end en MCM…- fordi den simpelthen er meget pænere og garanteret i en bedre kvalitet (Mulberry).

Men det nyeste swag-skud på stammen er klart denne medium fold-up clipper fra Mulberry.
Udgangspunktet er taget i den klassiske clipper fold-up, men med ny farve og Leo-look..! 😀
Ved ikke hvorfor, men hver eneste gang jeg ser noget Leopard-kluns, så minder det mig om Tyga…med hans SUPREME Snapback Cap i Leopard look 🙂

Nåh, men nok om mig..

Her er den:
The Mulberry Fold-Up Clipper Bag (medium) Fall 2012…!
AV AV AV ….!!!
(Pris = 2.530,00kr)

,,TYGA TYGA!”