River Island – UK…!

River Island

Et mærke der for alvor har sat sig i karakter er engelske River Island. Selvom mærket er over 60år gammelt, så synes jeg bestemt der er sket en rivende udvikling hos dem gennem de senere år. River Island har med deres konkurrencedygtige priser formået at ramme plet for hvad angår deres stil og identitet. En kæmpe konkurrent til mærker som Zara, Weekday og i det hele taget den billigere ende af modehusene. Modehuse med billige priser, men som bestemt spiller en væsentlig rolle for trenden og hvad der dikteres som værende nye stilarter og nye friske bud på fremtidens mode. Personligt synes jeg det super gode og mest spændende ved River Island er, at de er ekstremt uforudsigelige. Det minder ret meget om Eleven Paris i deres stil og frækhed. Men på en eller anden måde formår de i mine øjne at fremstå lidt mere klassiske og samtidig også lidt mere street. ,,I Can’t skate tho’ typen” som nogle måske vil forbinde med hipster-trenden, selvom jeg ikke er fan af det udtryk..

River Island bruger nogle super gode farver og deres nuancer er ikke overdoseret eller for voldsomme. Jeg synes de finder en fin balance mellem det at bruge friske farver og stadigvæk holde den klassiske “pæn og nydelig alligevel” agtige linje, som er super svær at ramme. For hvordan skal man være lidt edgy og stadigvæk være stueren?  River Island har fanget den..!

River Island er klart et mærke jeg vil anbefale, fordi de med deres gode priser tilbyder friske looks og kvalitet der bestemt er pengene værd. De rammer tiden rigtig godt, selvom der til tider er meget mainstream look i kollektionerne. Men stadigvæk er jeg vild med mærket og jeg synes virkelig de er gode til at opfange de populære tendenser.

Nedenfor har jeg lavet et lille udvalg af hvad jeg synes der karakteriserer River Islands sjæl og ånd.

God fornøjelse!

River Island Camo Sweat/Jumper = 35£

River Island Camo Jacket =40£

River Island Tonal Stripe Sweat = 30£

River Island Colour Block Sweat = 35£

River Island LA longsleeved tee = 18£

River Island NYC sweat = 28£

River Island shoulder patch navy sweat = 30£

River Island shouulder patch quilted cardigan = 40£

River Island quilted gilet = 40£