Backpacks til efteråret og vinteren…!

BACKPACKS FW2012

Backpacks er for alvor ved at indfinde sig i metropolernes gader igen. Backpacks er der sikkert mange som ikke gider at gå med fordi de minder én om folkeskolen med Eastpak som det helt store hype, og dem der gerne ville skille sig lidt ud købte en Jansport eller et andet amerikansk mærke…det var trivielt og ja- det var kedeligt…for det passede ikke med resten af outfittet…det var altid tasken der stak af i fuld gallop mod noget man helst ikke ville have som sit profilbillede 🙂

Men nu er der altså kommet andre boller på suppen. Eastpak er ikke længere kedeligt, og deres backpacks er specielt heller ikke blevet kedeligere…- tværtimod synes jeg helt klart deres nye backpacks er ret fede!

Herschel har i en stund været ret hyped lige siden foråret. Herschel har nogle fede designs, og deres valg af farver er ret cool synes jeg. Derudover er Herschel gode til at variere deres materialer, så det aldrig rigtig bliver kedeligt.

MCM og Mulberry synes jeg SKULLE med, mest fordi Hollywood snart kan bygge sig en skyskraber af MCM backpacks, da MCM virkelig har fået fat i det lidt musikalske segment og streetmiljø i det amerikanske. MCM er ekstremt dyrt, og kvaliteten er bestemt ikke prisen værd. Problemet er at MCM backpacks fås med nitter, og disse nitter har en ærgerlig tendens til med tiden at blive løse og til sidst falde af…- hvilket resulterer i sorte huller i canvassen…- IKKE FEDT!

Mulberry behøver vel næppe nogen forklaring mht. kvalitet….det spiller bare som altid…!

I dette indlæg vil jeg meget gerne fremhæve Sandqvist og MiPac, som jeg synes fortjener lidt mere opmærksomhed. Herschel er cool ja, men Sandqvist og MiPac laver uden tvivl nogle backpacks der er mindst lige så lækre og lige så cool. Jeg ville klart vælge MiPac eller Sandqvist, eftersom ALLE nok vil vælge Herschel i mainstream ånden, når backpacks’ne for alvor til efteråret får en rolle i gamet…- lad os se om det er noget folk bider på.

Jeg har i hvert fald bestemt mig for en backpack til skolen og arbejdet..

ASOS BACKPACK – CANVAS

SANDQVIST DENIM “DEMON BACKPACK”

HERSCHEL CAMO BACKPACK

HERSCHEL “SETTLEMENT” BACKPACK

MiPac BACKPACK

EASTPAK “STARS AND STRIPES” BACKPACK

EASTPAK CANVAS DOUBLE POCKET BACKPACK

MULBERRY “HENRY BACKPACK” (GREEN) 

MCM BACKPACK “STARK”