It’s classy….it’s by Pointer…!

Pointer (Pointer Brand) er et forholdsvis nyt mærke. Startede i London i 2004, og er siden blev ret populært. Der er en del der tidligere har blogget om deres sneakers, især deres AFD model, som blev lavet i camo-look, og derfor ramte plet i hipster-stilens tendenser og interesse. Hypebeast og Slamxhype har blogget om Pointer fra tid til anden, med nogle meget cool posts.

Efter at have taget et kig på deres FW2012 kollektion kan jeg simpelthen ikke holde mig tilbage for at dele dens lækkerhed med jer derude!

Pointer rammer en super spændende kant. Det er et styleclash mellem det grundlæggende i den klassiske stil og det lidt casusal-street orienterede. Mere specifikt synes jeg der er noget pop-art / postmodernistisk over deres nye kollektion for efterår-vinter 2012. Lidt 80’er inspireret i deres klassiske designs, mønstre og materialer.

Det virker perfekt, og synes bestemt deres nye kollektion for efteråret rammer ret præcist i det der forventes at blive dikteret som værende moden til efteråret og til vinteren. Mange af de populære pastelfarver, som især er blevet brugt her i sommeren er blevet “greyed-off” og derfor fremstår skoene farverige, men beherskede. Fede detaljer især på deres Benjamin II sko, som har en klassisk gummisål, som mærker som Schmoove især blev populære på med deres sko for nogle år tilbage.

Tag et kig, og se om det er noget for dig 🙂

Priserne er bestemt overkommelige.

Ligger mellem 500kr – 1500kr, alt efter om det sko eller støvler du er på udkig efter.

Pointer “Benjamin II” 

Pointer “Chester” (burgundy)

Pointer “Tenzing II”

Pointer “Calum”