BBC, BRIXTON, AIRMAX01 og April 77…

Sad og tænkte jeg skulle finde et lidt afslappet street sæt til foråret…til de dage hvor man bare har lyst til at være lidt mere drenget.

De klassiske Air Max01 er kommet i denne one-base farve “Dynamic Blue”. Fordelen ved disse frem for dem der udkom i farven “Cyber” er, at snuden af skoen på disse er lavet af nylon, hvilket derfor gør dem langt nemmere at vedligeholde. Husk mit tip til sneaker-såle, som I ikke kan få gjort rene fordi skoen endten er gammel eller bare er møg slidt. Hvis det er en hvid sneakersål, så kan du med omtanke være heldig at “stål-ulds svampe” kan gøre dine såle hvide igen på siden. Du kan købe dem i stort set alle supermarkeder, og de fungerer perfekt! Men HUSK- KUN på gum-noses eller sneak-såle!!!

BRIXTON Camo snapback, for at gøre det hele lidt mere friskt og med på noderne…

Billionaire Boys Club fordi jeg simpelthen er alt for vild med det mærke. Minder jo lidtt om det  gode Nigo nogle gange laver med BAPE (Bathing Ape), men synes bare der er lidt mere fashion og mere “god stil” over BBC end BAPE. Dette er dog bare en helt almindelig sweat, som er så godt som identisk med WEEKDAY’s flagship sweat “The Paris Sweat”, så intet specielt ved designet i den her. Det er mere mærket der provokerer her, og sætter lidt tanker igang. Især hos mig. Jeg plejer ikke at være fortaler for flashing af mærker og brands, men her må jeg så krybe til korset og sige at stod der “Skateboard P” på den i stedet for, jamen så havde jeg bestemt også gået med den 🙂 Hvorfor ikke hvis det var BAPE? –  Jeg synes BAPE har det med at gå over stregen og nogle gange er deres kollektioner altså ikke andet end grimme. Lidt lige som Nike Air Yeezy…hold kæft hvor er den bare et eksempel på at mode INTET har med penge at gøre. Netop fordi det er alle de smarte rappere der skal rende rundt i dem, dem som har kassen og på baggrund af det tror de pludselig har fået en sjette sans…

Den er ikke så meget længere end at det bare er ekstremt dårlig stil og mangel på finesse og design…ked af det Kanye, selvom du har millioner af fans, laver god musik, har en lækker kæreste, så retfærdiggører det på ingen måde at Nike Air Yeezy lige pludselig skulle være super fede..! Heller ikke når du låner dem ud til din kæreste og hun går med dem…de er stadigvæk et sygt KIKS og ikke syge KICKS…!

April Jeans (APRIL 77) fordi det tæmmer det ellers ret så streetede. Hvis man eksempelvis har en OBEY eller SUPREME t-shirt på under sweatshirten, så er det godt med lidt denim fra april77 synes jeg… Aprill er vildt gode i pasformen hvis man kan lide det lidt skinny’e look, og deres jeans har som regel nogle helt vildt cool vaske..! De her er lidt “olive-green-greyed-off” som jeg synes går godt sammen camo-snapback’en.

 🙂

Sko, sweat og snapback kan købes på http://www.urbanoutfitters.co.uk og jeans’ne kan købes på http://www.april77.fr eller i butikken “Wardrobe 19” i København K.