Nyt kluns…

Læder og gak..!

Så fik jeg endelig bestemt mig for hvad der skulle købes fra River Island kollektionen…AW-kollektionen selvfølgelig…

Det første jeg gik efter var et par støvler, der gerne måtte se lidt “rå” ud og gerne en lille bitte smule “worn out”…men det var svært at finde… Dog fandt jeg et par, der er super fede, både til smalle jeans som man kan have nede i selve støvlen, men også til hvis man vil have bukserne ud over støvlerne. (Dog vil jeg klippe stroppen af, som også kan ses på billedet…en typisk lille detalje på de lidt billigere støvler…- men mest fordi det ser bedre ud uden, især hvis man har sine jeans nede i støvlen, derudover vil jeg købe nogle læder-snørrebånd,, som er firkantede i cuttet, da det får støvlen til at se mere rå ud.. ).

65.GBP = 610,00kr for disse læderstøvler fra River Islands nye AW-kollektion 2012

Udover støvlerne skulle jeg have noget overtøj til efteråret/begyndende vinter… Valget lå lidt mellem en quilt-jakke eller en quilt-vest. Jeg valgte en vest, fordi jakken muligvis først bliver aktuel om et par måneder, da de ofte er ret varme. Vesten kan bruges allerede nu i de lidt køligere aftner med en hoodie eller en sweatshirt.. (Jeg vil dog ikke bruge en hoodie under denne, da den allerede har en hætte syet på. To hætter er no-go, og det er heller ikke særlig rart!)

Har valgt en sort, da navy er blevet brugt RET meget her det sidste stykke tid, og derudover dikteres det at efterårets mode og vinterens mode kommer til at byde på en masse sort. Så derfor valgte jeg det enkle, stilrene og nok den mest anvendelige farve- nemlig sort! (Derudover får quilt det helt store gennembrud i år til vinter, efter hvad jeg kan læse mig til diverse kloge steder 🙂 )

375,00kr for denne superfede vest fra River Island

Hvad skal man så have på inde under sådan en vest her? – Mange ville sikkert vælge noget mørkt, men som kontrast til det meget mørke (både vest og støvler), så synes jeg det ville passe fint med en lys jumper/sweat, som stadig lige viser at det HELT kolde, mørke og kedelige vintervejr altså ikke er kommet på banen endnu, så jeg valgte en jumper med patchwork på skuldrene og små fede detaljer i vævningen, der består af råhvid, hvid, cremehvid og koks-grå nuancer. Super cool!

281,00kr for denne jumper fra River Island, som ryger ind under vesten oven over. 

For at gøre det hele lidt mere skørt, og lidt mere vildt- så har jeg valgt nogle Chino-joggers til at have på sammen med ovenstående. Normalt ville jeg tage nogle denim jeans på i endten, sort, koks-grå, navy eller acid-washed jeans på, men synes det kunne være lidt mere fedt, hvis jeg tog en lidt mere loose tilgang end jeg plejer…- som sagt skal man jo “turde” og man skal i høj grad “skide på” hvad andre tænker, synes og gør…før man finder ud af hvad der virker bedst for én selv.. Jeg synes det kunne være vildt cool at mikse dem med noget sweat-pants lignende, men som ikke stikker for meget af i sofa og søndag. Så derfor har jeg valgt nedenstående denim/navy blå jogging-chinos. Den detalje jeg havde brug for, var carrot-snittet og slutningen på disse bukser. Slutningen af benene gør det nemlig muligt at have dem nede i støvlerne UDEN, at de hopper op, eller at det ser for proppet ud. Mange kender sikkert det problem at ens jeans IKKE vil blive nede i støvlerne…- hvorfor? – fordi de jeans simpelthen ikke er lavet til det!

235,00kr for disse River Island jogging-chinos! 

For at træde lidt over stregen og for at være underlig lige som mig, så fandt jeg en taske der kunne sætte det hele i et helt nyt perspektiv. Med det her sæt taler vi: Jagt, skovtur, looseness, casual, patchwork som gør det lidt pænere, læderstøvler for at gøre det lidt rocket og råt…

Men for at jeg ikke skal falde helt ind i mængden af hipsters med god stil (jeg er ikke en hipster!!!) der ikke kan stå på skateboard, så har jeg valgt at stikke lidt af…ja, det skal man jo gøre, for det er oftest det der giver det hele kant, mod og sjæl… Så nedenstående backpack er valgt…fordi dens remme passer med støvlerne, blå med de blå bukser, beige/sandfarvede og hvide med blusen…og fordi stars and stripes for mig nogle gange er for patriotisk…- så hvorfor ikke vælge EU’s svar på US? – GB!!! 🙂

281,00kr for tasken..! (River Island) 

Håber I kan lide sættet, og spørg endelig hvis I har nogle spørgsmål..!

/Kap