Den voksne drengerøv

GRENSON:gram = Gentlemens no.01!

Noget helt anderledes der rammer moden her til efteråret mht. fodtøj er ret så spændende. Jeg bliver i hvert fald nødt til at købe et par af disse picks jeg har foretaget for jer i dette indlæg.

Det er ren “Urban Gentleman”. Den klassiske Mad Men fashionist er blevet ramt af ungdommens frækhed, det provokerende, modige og finurlige af den urbane drengerøv. Drengerøv, men med den kvalitets- og trend- bevidste tankegang.

…- og ja, disse picks jeg vil vise jer ER noget man skal være modig for at gå med. Det er bestemt ikke hverdagskost, men det er nyt og der er ingen tvivl om at det bliver med til at sætte nye standarder for den klassiske og urbane gentleman denne AW2012 sæson!

Der findes et hav af mærker og modehuse som hver især kommer med deres bud på hvordan denne cocktail bør blandes.

Dog synes jeg der specielt er to modehuse der virkelig har ramt plet efter min smag. Udover Pointer, som jeg bloggede om i et tidligere indlæg med deres Benjamin II og deres Chester “Burgundy” og “Navy”, så kommer der her to virkelig skarpe og dygtige navne, som bare får mig til at tabe pusten med deres sko.

Disse to er:

GRAM SHOES (SWEDEN)

GRENSON (UK)

Svenske GRAM er af disse to det billigste mærke, og priserne for deres mids og boots ligger fra 650kr og op til 1600kr. GRAM er meget unikke i deres design og de bærer et helt specielt præg i hver eneste model. Jeg kan ikke rigtig sætte ord på hvad det præcist er, men det er kanon! Lidt Bowlinge-sko/Cartoon/Bugsy Malone agtigt…

GRENSON kører bare med klatten med deres tre modeller “Archie”, “William” og “Emily” selvom alle tre modeller minder ret meget om hinanden. Men de rammer virkelig plet og de sparker modehuse som Louis Vuittons bud på denne trend langt væk! Grenson rammer bare designet og looket så meget bedre!

Vi starter med svenske GRAM’s model 383 som er en mid-boot.

…og her GRAM’s model “488”, som er super skør, men virkelig cool…!

…og så blev det endelig tid til favoritten…- GRENSON!