Chuck Taylor – “Converse Hollis High”

 

Chuck Taylor

Converse Hollis High Sneakers

 

Nu er der kommet et nyt look fra Converse over deres ellers ret så uberørte sneaker. Det er stort set kun John Varvatos der har været inde over en længere periode i forbindelse med at modificere og re-designe den klassiske All Star Sneaker.

Det nyeste bud er denne “Hollis High” som er mere rå og grov i designet. Den klassiske gumnose sål er stort set den samme, dog er den blevet mere grov i mønstret og fremstår derfor mere grov og faktisk også en del højere, da designet af sålen har gjort Hollis High godt en cm højere end tidligere modeller.

Converse skal holde deres priser på fornuftige niveauer, naturligvis inde for rimelighedens grænser. Nogle læder modeller er naturligvis dyrere i produktion end en standard canvas model.

Hollis High er efter min vurdering ret billig til prisen. 600,00kr for en ny og anderledes version af den velkendte og højtelskede sneaker er ikke slemt synes jeg.

Jeg synes det er en super cool allround og hverdags sneaker, så ja – jeg bliver i hvert fald nødt til at have et par i sorte eller grå.

🙂