Guns N’ Roshes!

Roshe Run sammen med hvad?

Jeg har modtaget spørgsmål fra nogle af jer, som spørger: “Hvad synes du selv Roshe Run passer bedst med?”

Jeg må medgive at Roshe Run er lidt den grimme-ælling i porteføljen for sneaks/pre-workout sko/trainers osv osv.. Ikke ment at de er decideret grimme-grimme, men det er meget anderledes ja. Roshe Run kommer bedst til sin ret sammen med det rette valg af jeans, farver (alt efter hvilken farve man har Roshe Run i, naturligvis), og overdel.

Det gode ved Roshe Run synes jeg selv er, at de kan tages på til noget afslappet casual-street, det lidt mere klassisk formelle hvor de fungerer som afstikkeren og til det søndags-agtige jogging-look.

Jeg har lagt nogle billeder i denne post af mig selv når jeg har dem på, hvilket er mine egne eks. på hvornår skoen finder sit rette element.

(Grunden til man ikke kan se mig, som sådan er, at det er tøjet der er i fokus – ikke mig!) 🙂