Raf Simons – Eleven Paris – Common Projects = Urban Gent..!

RAF SIMONS

Fandt denne uld-sweater fra Raf Simons nye efterår/vinter kollektion, og synes den er helt kanon. En sort/navy blå t-shirt på under den her laban og så kører vi..!

Raf Simons er uden tvivl et af de modehuse jeg følger mest, specielt fordi jeg synes der konstant kommer noget helt vildt fantastisk fra dem hver eneste gang. Evnen til at clashe det klassiske og lidt formelle – sammen med det mere drengede og provokerende synes jeg er eminent. Resultatet er ofte det pæne, lidt feminine, men alligevel noget pænt og lidt rock…

Kan købes på mrporter.com

100% Merino Uld

(koster det samme som en iPad2…. AV!!)

ELEVEN PARIS – TROUSERS

De her bukser fra franske Eleven Paris er super cool. Det er hverken chinos eller jeans, selvom mange nok ville mene det er chinos. Men de er super cool, og farven er en blackedoff/greyed off farve, som passer perfekt sammen med navy/mørkeblå eller sortblå.

Kan købes på http://www.elevenparis.com

Pris: 520,00kr

Common Projects – “Chukka” Grey

Hvad skal sættet så rundes af med…? – Mulighederne er mange.

Da jeg netop lige har lavet en post med nogle nye Android Homme Propulsion, synes jeg ikke de skulle på igen nu her allerede…- men der kommer en post med nogle mere vinteragtige sneakers fra Android Homme også en Propulsion 1.5 model men mere winter’ish!

Derfor kiggede jeg lidt efter noget der passer med kontrasten der er mellem den helt klare og skarpe navy-farve på sweateren, og de greyed’off bukser fra Eleven Paris. Min holdning er at enten går man hele vejen og smækker nogle navyblå sko på, eller også finder man en grå sko der ikke stikker for meget af i designet men derfor lader sweateren komme til sin ret også.

Common Projects er derfor et genialt valg. Både til det her sæt, men også i det hele taget til garderoben venner! – De kan benyttes sammen med stort set alt. Det gode ved Chukka’erne er, at de kan pifte det kedelige op, samtidig med at de kan være det rolige og klassiske element i et ellers vovet outfit. De formår i mine øjne på en eller anden måde at samle overdel og buks på en super god måde.

Nok snik-snak, her er de!

Pris: 1.999,00kr