Belt’N’Brace yourself for the cold..!

Belts and braces!

Faldt over disse nye super cool bælter og seler på mrporter.com

Seler har endeligt vundet en plads tilbage i den moderne herremode, og har det sidste halvandet år kæmpet hårdt for at sætte sig fast igen, på alle de stilede mænd der elsker dealjen og den klassiske gentleman ånd.

Jeg var inde og se den nye James Bond “Skyfall” og lod mærke til at han i scenen på båden havde en hvid smokingskjorte på, og……HVIDE SELER! Det så vildt cool ud, især fordi jeg sad og spurgte min kusine Kamilla: “Har han ikke hvide seler på?- eller er det bare skjorten?” Min kusine smilede og sagde; ,, Jo han HAR hvide seler på!” 🙂

Men selerne kan virkelig gøre det ellers ret trivielle og klassisk “kedelige” til noget friskt og stilrent, som aldrig bliver kedeligt.

Nedenunder ses nogle af de ting jeg fandt tidligere idag.

og HUSK – seler og bælter skal IKKE bæres på samme tid, det er ganske enkelt NO-GO..! Hvorfor?- fordi begge ting er skabt til at holde dine bukser op, og går du med begge dele, så er det bare dobbelt op på ØV…!

ALEXANDER OLCH

140,00 euro

(Uld og læder)

 

 

PAUL SMITH

Sort dark-glitter bælte

140,00 euro

 

 

ANDERSON’S

Lækkert bælte i grå uld med læder/metalspænde. Super dope kombination og ekstremt “no-bullshit” og stramt look..!

75,00 euro