‘Atelier de Production et de Création’

A.P.C 

High Top Sneaker til den kolde vintertid…

A.P.C – MIDNIGHT BLUE SUEDE WINTER TENNIS SNEAKERS

Pris: 259,00 $

A.P.C har lavet denne super sprøde hightop sneaker, med lækkert lyst foer som gør sneaken mere behagelig og derudover langt varmere end en normal high top sneaker. Designet er klassisk, minder meget om Adidas “Nizza”, i selve basen, sygningerne og den klassiske gumnose som front. De mørkeblå voksede snørrebånd, passer godt til den mørke farve og stingene passer ligeledes fantastisk i farven til den ellers meget mørke base.

Super fedt at den er kommet med foer, og designet er smooth, klassisk-streetet på den pæne måde. Super fede til både et mere urban-outfit og et klassisk Acne/Filippa K’ish outfit…hvilket netop er det der gør den så anvendelig…ganske enkelt bare “god stil” og classy-shit!

Kan købes på http://www.ssense.com

MIDNIGHT BLUE SUEDE WINTER TENNIS SNEAKERS

MIDNIGHT BLUE SUEDE WINTER TENNIS SNEAKERS