For the girls…and them bored guys…

FASHION|DREAMZ

Inspiration kan hentes mange steder for hvad mode angår.

Jeg sidder tit og følger med i hvad der sker på pigernes front også. Naturligvis.

Jeg må virkelig sige, at det er en fryd for øjet at se hvor godt, lækkert, stilet, flabet og kækt nogle piger klæder sig. Alt skal passe til situationen og årstiden selvfølgelig.

Men jeg synes virkelig det er fedt at tage en tur ned af Strøget, Købmagergade, Studiestræde osv i indre Kbh, bare for at eye-shoote nogle gode outfits. Se på hvad stemningen byder, årstiden, miljøet, bylivet og det mere urbane også.

Jeg ved at der er nogle af jer piger der måske sidder derude og tænker, hvad mon ham Kaspar han bliver “ramt” af for hvad angår pigernes mode, og hvad mener han selv?  Lad mig sige det sådan, at det afhænger ene og alene pigen. Hendes kropsbygning, højde, hårfarve, statur, kropsholdning, frisure og hudfarve. “Flabet stil” som jeg tit siger, og med det mener jeg ikke negativt “flabet”. Men mere en blanding af mod, selverkendelse, ironi, humor, sans for detalje og villighed til at gå den ekstra meter…hvilket nogle gange måske er én centimeter for meget, hvilket er “flabet”. Det samme burde i realiteten også være gældende for drenge, brug spejlet saaaartaaan…!

En pige med en stil hun VED hun kan bære, hun tager det på fordi hun ved hun kan, fordi hun tør, fordi alle drengene kigger selvom hun er dækket helt til med tøj. Hun går med selvtilliden i hånden, og virker selvsikker. Det er klasse altså…!

Nåh, men nok snik-snak.

Da jeg er en herre dårlig pige, så kan jeg ikke tage billeder af mig selv og poste dem (der skulle ikke grines!). Så derfor har jeg prøvet at sætte nogle billeder på mine tanker, for hvad der får den der WAUW effekt frem i mig. Jeg ved at nogle af pigerne måske godt kan distrahere lidt, men brug det kun som inspiration, og vurder selv hvilke ting du synes er fede, sammensætninger der er gode og hvad du selv mener du passer ind med.

Inden længe laver jeg en post til vedr. pigemode, hvor jeg vil tage udgangspunkt i min gode veninde Natali fra London, som er en fab’flab med mode og outfits…- håber hun vil dele det med jer, så glæd jer piger…!

/Kaspar