Isabel Marant – “The Bekket”

Er helt vild med den her high-top sneaker…

Min kusine Kamilla har flere par af The Bekket, og må indrømme at det bare går rent ind i hjertet på mig.

De farver man kan få The Bekket i, og selve modellen er super cool. Kan bruges både nu her i vintertiden, og også til sommer.

The Bekket blev rimelig hyped da mange af de kendte blev set i dem, og siden da har det kun gået én vej – mod endnu mere succes.

Marc Jacobs lavede en tilsvarende high-top med indsat kile i,  her i sommer-kollektionen 2012, men farverne var noget latterlige efter min smag. Spørger man BryanBoy (modeblogger) så er han jo vilde med Marc Jacobs bud på “The Bekket” og har selv et par han går i…ja han er lidt skør…. , og jeg mener Marc Jacobs bud blot er et knock-off af Isabel Marants’.

Men hver sin smag. Jeg er ikke den der skal gå i dem jo…jeg skriver bare…

– Cousin…thanks for being so fashionFORWARD all the time… ❤

Isabel Marant_the bekket_street_