MAC Creations – Fragrance “Turquatic”

MAC Creations

Til dem der allerede er lidt sommerlige i jeres tanker og vibes, jer der måske går og tænker på hvilken god sommer fragrance I skal købe…tankerne der går på: Clinique Happy, L’eau par Kenzo, Jean Paul Gaultier Lé Male, Chanel Allure Sport osv…- lad mig komme med et andet bud:

MAC Creations “Turquatic”…!

 

Jeg købte den selv første gang da jeg var i New York i 2008 tror det jeg det har været, og jeg var blown away…jeg stod i Macy’s på 7th Ave…og der kom en gut hen til mig og sagde: ,,Do you wanna try the new MAC fragrance?”, og jeg tænkte først, HEY- jamen MAC er da til kvinder…!!??? Men der blev jeg så lidt klogere, for den var en unisex edition..

Men for at gøre en lang historie kort….- køb den!

Den dufter af selvtillid og glæde på flaske (falkon)…

– og alle jer hipstere derude som sidder og venter spændt på næste statement her:

,,JA!!!! – pigerne er VILDE MED DEN…!!!!!!” case closed..

Pris for 30.ml = ca.260kr kan købes i MAC’s butikker i Magasin…

(Husk det SKAL være den lyseblå! – de andre dufter af…møg)

/<aspar