WEEKDAY STORE goes ONLINE…!

MTWTFSS – WEEKDAY

Så kom åbningen af Weekdays online butik endelig…

Det har JEG især ventet i meget lang tid på, og det undrer mig meget at den først kommer nu. For man kan vel næppe tage fejl af den enorme succes H&M har haft med det brand her…- lige som med COS, er weekday i mine øjne en smule mere fashion end Selected og H&M (selvom Selected er kommet lidt efter det med tiden).

Men efter min vurdering er der ingen tvivl. Weekday og Weekday Collection er klart mere fashion end så meget andet på samme prisniveau. Tag eksempelvis Zara, som eller i lang tid har været et skarpt fokus for mig, synes jeg efterhånden slacker lidt for meget på den succes de har. Deres blazere gik eksempelvis fra en pris på 599kr i 2010 til en pris på 899kr i 2012 priser. Det må siges at være inflation der vil noget… Nåh, men nok om det..

Weekday er naturligvis et mere androgynt og dermed mere “kønsløst” mærke. Selvom der er linjer til begge køn, så er det klart det “unisexede” der rammer mig. Det er vovet, netop grundet det androgyne. Man skal VIDE hvad man har med at gøre, og hvad man skal mikse det med og op imod for ikke at “ligne en ….”. Men naturligvis handler det om DIG og ikke om tøjet. Mode er personen, stilen er personen der bærer det, og ikke den pågældende top, bluse eller de jeans man hopper i.

Med Weekday får man bare lidt mere kant for skillingen. Der skal nogle gange rackes godt igennem før man finder noget der rammer, men sådan er det jo med de mærker her.

Nåh, men her lidt lækre pics fra S/S 13 kollektionen fra Weekday!

Enjoy..!

/<aspar