No Dicaprio just Leo…

Future Summer Outfit

Sad igår og søgte efter et par sneaks for min veninde Simone, og blev pludselig ret inspireret over et look til sommer…til piger naturligvis.

Har selv været ret optaget af BOY LONDON og JOYRICH det sidste år, og synes bestemt de laver noget streetet der er værd at se lidt på, når man forbereder sig sommerens muligheder for outfits.

Efter at have browset en del sider igennem med inputs fra Simone, fandt jeg frem til noget ret essentielt for det mere street-agtige summerlook.

Snapback – Loose fit longsleeved tee – Sneaks – Sweat pants (eks. Acne “Bauer”)

Sweatpants er blevet set brugt med høje hæle, kile-sneaks (Isabel Marant, The Bekket) osv, men jeg synes klart noget af det fedeste er når man har sweatpants på til sneaks. Ingen tvivl om det.

Det er klart, at er man ude efter det mere klassiske look, med en masse sort på overkroppen, en lille fin Chanel kuverttaske og en lang sort frakke, så er det måske ikke sneaksne, men måske mere nogle kile-sneaks eller noget hæl…

Men synes bestemt jeg måtte dele det her med jer…kunne være spændende at få sat sammen en dag.

– Tak til Simone for inspirationen…! 🙂

/<aspar

Adeen Snapback “TRAP”

BOY LONDON
Long sleeved tee

Acne Studios Sweatpants “Bauer Pants”

Nike Air Max 90 “Snow Leopard” (Leo Pack)

Longboard i Leo look

(Som accessorie..)

American College Varsity Jacket (B/W)

Mest fordi Simone har en, men synes også den er super cool at krydre hele looket med. Den sorte og hvide farve samler på en måde alle dele på en fin måde.